Loading images...

Het Rozenpoortje

 

Vrije Peuteropvang 't Rozenpoortje GoudaDi-Do groep 2013

Welkom bij Vrije Peuteropvang Het Rozenpoortje

Worden wie je bent.

Wij geloven dat ieder kind uniek is en alle eigenschappen en talenten in zich draagt om een zelfbewuste, zelfstandige en vrije volwassene te worden. De eerste zeven jaren in het leven van een kind zijn essentieel in deze ontwikkeling.

Wij bieden kinderen én ouders een plek om deze belangrijke fase in de ontwikkeling optimaal te ondersteunen. De antroposofische filosofie is hierbij onze leidraad. Ook als u daarmee niet bekend bent, bent u bij Het Rozenpoortje van harte welkom.

 

Dreumesgroep – Samen Groeien

De eerste jaren van de ontwikkeling zijn voor een kind extreem belangrijk. Hierin leggen ze de basis voor hun verdere leven. De basisveiligheid die ze in deze eerste jaren ervaren, heeft grote invloed op hun sociale weerbaarheid en wendbaarheid in hun verdere leven.

De dreumesgroep “Samen Groeien” biedt u een unieke gelegenheid om deze bijzondere en kwetsbare ontwikkelingsfase van uw kind heel bewust te volgen en te ondersteunen. In tien weken tijd krijgt u op een speelse manier inzichten aangereikt op verschillende thema’s door middel van spelvormen en achtergrond informatie. (Klik hier voor meer informatie)

Vrije Peuteropvang 't Rozenpoortje Gouda Di-Do groep 2013

Peutergroep

De peutergroep is voor kinderen vanaf twee jaar en negen maanden. Er zijn vier peutergroepen:

-een groep op maandag, woensdag en vrijdag;
-een groep op maandag en woensdag;
-een groep op woensdag en vrijdag;
-een groep op dinsdag en donderdag.

De tijden zijn van 8.45 uur tot 12.45 uur. Elke groep bestaat uit maximaal 16 peuters met een vaste leidster en hulpleidster. De peutergroepen zijn gehuisvest in het schoolgebouw van Basisschool De Ridderslag, die beschikt over een buitenspeelplaats met een grote zandbak.  (klik hier voor meer informatie);

Vrije Peuteropvang 't Rozenpoortje Gouda Di-Do groep 2013